Scoala de soferi BOSS TRANS ABC - Brasov Scoala de soferi Brasov scoala de soferi BOSS ABC

 

Bine ati venit

  • Vrei un instructor care sa iti ofere increderea de a deveni sofer pentru categoriile A, A2, B, C, D sau CE?

Experienta instructorilor din cadrul scolii de soferi BOSS TRANS ABC, face ca pregatirea elevilor sa fie individualizata in functie de nevoile fiecaruia, identificand punctele forte si punctele slabe.

Astfel, la scoala de soferi Brasov BOSS TRANS ABC iti vei dezvolta abilitatile de conducator auto pentru oricare din categoriile A, A2, B,C,D,CE nu doar pentru trecerea examenului, te vom ajuta sa descoperi increderea necesara pentru a deveni un bun sofer, impreuna vom forma o echipa in ce priveste pregatirea ta teoretica si practica.

Te asteptam in echipa noastra!

Categorii

Categoria A

Motociclete cu sau fara atas;

 
mai mult

Categoria B

Autovehiculul a carui masa maxima totala  nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului auto nu este mai mare de 8, care poate tracta o remorca cu masa maxima autorizata 750 kg.
 

mai mult

Categoria C

Alt autovehicul decat cel din categ D  dar al carui masa max.autorizata este mai mare de 3500 kg

mai mult

Categoria CE

Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categ C si o remorca ce are o masa max.autorizata mai mare de 750 kg.

mai mult

Categoria D

Autovehicul destinat transportului de persoane ce are mai mult de 8 locuri pe scaune, in afara conducatorului auto si i se poate atasa o remorca ce nu depaseste 750kg.

mai mult

Categoria DE

Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categ D si o remorca ce are o masa max.autorizata mai mare de 750 kg.

mai mult

O scoala care se bazeaza pe profesionalism.

       

Noutati

    Scoala Boss Trans ABC este acum CENTRU DE PREGATIRE A PERSONALULUI DIN DOMENIUL TRANSPORTULUI RUTIER datorita parteneriatului cu IFPTR.

Mai multe detalii la sediul scolii
 

    Program  Secretariat 

       Luni-Vineri :     10.00-18.00


 

Despre Noi

  Desi scoala de soferi amatori Boss ABC a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a satisface cerintele tuturor elevilor,am extins activitatea prin infiintarea scolii de soferi amatori si profesionisti BOSS TRANS ABC in 2014 in Brasov, Rasnov, Sacele si Prejmer, un concept care ofera profesionalism, respect si incredere de sine pentru toti cursantii care doresc invatarea si/sau slefuirea abilitatilor de conducator auto.

  In cadrul scolii de soferi BOSS TRANS ABC puteti urma cursuri de pregatire practica si legislatie rutiera pentru urmatoarele categorii: A, A2, B, C,D si CE, alaturi de instructori si lectori cu o experienta acumulata de-a lungul anilor, oferind o rata de promovabilitate foarte mare atat pentru soferii amatori cat si pentru profesionisti.
  Oferim seriozitate, calitate, profesionalism si nu in ultimul rand preturi accesibile, astfel incat dumneavoastra, elevii nostri sa fiti foarte multumiti de colaborarea si servicile scolii de soferi amatori si profesionisti BOSS TRANS ABC Brasov.

Vrem sa va dezvoltati in echipa BOSS TRANS ABC

sus